Bar Biesegek, het nieuwste zomerconcept in Bilzen

Bar Biesegek
Bar Biesegek

Nu de feestzalen van binnenspeeltuin Kinderrijck helemaal leeg blijven, hebben eigenaar Ivo Palmaers en manager Sandra Soutaer een leuk alternatief bedacht. Rondom de speeltuin werd een hippe bar in openlucht ingericht. “Ideaal om met of zonder kinderen te genieten van het heerlijke zomerweer”, aldus de ondernemers.

Door de coronamaatregelen zijn de binnenspeeltuinen hard getroffen. Dat geldt ook voor Kinderrijck in Bilzen, dat sinds 13 maart de deuren moest sluiten, en pas 2 weekends geleden opnieuw ‘corona-proof’ mocht heropenen. Maar daarmee is slechts een fractie van de normale activiteiten operationeel. “We beschikken immers over heel wat feestzalen, die tijdens de absolute topmaanden april, mei en juni helemaal leeg zijn gebleven”, vertelt Sandra Soutaer. “Een aantal feesten werden verplaatst naar september, maar deze werden met de opkomst van de 2e golf, door de meeste klanten opnieuw geannuleerd. Ook onze lasershoot en escaperooms draaien op een erg laag pitje, zeker nu het zo mooi weer is.”

Ivo Palmaers en Sandra Soutaer blijven niet bij de pakken zitten. “We hebben niet stilgezeten en broeden op een aantal initiatieven waarmee we, aansluitend op onze business, kunnen uitpakken om verder diversifiëren”, aldus het duo. Eén daarvan is alvast Bar Biesegek, een moderne pop-up zomerbar die in de buitenruimte van de speeltuin werd ingericht. “Hier kan iedereen, dus ook zonder kinderen, tot ’s avonds laat corona-proof in zijn bubbel genieten van een hapje, drankje en een fris briesje tussen de bomen”, legt de manager uit. “De bar is ook namiddag open, zodat ouders van spelende kinderen in alle rust kunnen genieten. Overigens is bij een hittegolf binnen spelen in de koele hal best aangenaam. Voor wie toch buiten wil spelen, werd er een buitenspeeltuin toegevoegd.”

In de komende weken staan er alvast een aantal optredens gepland, niet op zijn minst door Wim Soutaer, broer van Sandra.

Bekijk hier alvast het programma voor de komende weken:

Programma Biesegek
Programma Biesegek

Bron: Made In Limburg

Most Recent Posts

Ja, ik zou graag de mogelijkheden willen bespreken

Kalender

5000m² Speelplezier voor Kids (0-14j)

Ontdek onze speeltuin

Feestje bouwen?

Cadeaubon?

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wij horen graag van u!

Contactformulier